Lecții COLORATE

NoutatiComentariile sunt închise pentru Lecții COLORATE

Programul Lecții COLORATE s-a născut din dorinţa de a oferi copiilor un mediu educaţional şi emoţional plăcut, un loc în care copiii, temele, învăţarea şi jocurile pot fi prieteni buni. Un loc unde micuţii se vor simţi ca acasă, unde vor învăţa, vor creşte frumos, în siguranţă, înconjuraţi de grija şi de profesionalismul unor oameni cu experienţă, cu drag de copilărie, și povești de viață create alături de copii.

Lozinca clubului nostru este: „Părinţi liniştiţi, copii fericiţi !” iar tu, ca părinte, vei fi liniştit, ştiind că cel mic este în siguranţă, cât timp tu eşti la serviciu. Investim timp şi pricepere în educaţia copiilor dumneavoastră, facem lecțiile cu ei, colorându-le cu joc și joacă, dezvoltându-le creativitatea și imaginația, cunoștințele și abilitățile.

Vom face periodic testări suplimentare pentru verificarea evoluţiei copilului iar ceea ce lucrăm împreună îi va ajuta și la concursurile şcolare sau olimpiade.

• CUI SE ADRESEAZĂ?

Copiilor de clasa a III-a și a IV-a – 10 locuri. Calitatea actului didactic fiind dată şi de numărul restrâns de copii, permite acordarea unei atenţii deosebite fiecărui copil

• CE CUPRINDE PROGRAMUL?
  • Marţi de la 13-16:30 – Facem lecții și atelier de creație
  • Miercuri de la 13-16:30 – Facem lecții și atelier de teatru de păpuși
  • Joi de la 13-16:30 – Facem lecții și atelier de lectură creativă
  • iar
  • Vineri de la 13.00 la 14.30 – Atelier de lectură în limbi străine (engleză, italiană, spaniolă)

• DE CÂND ÎNCEPEM?
    • Cât de repede se ocupă cele 10 locuri!

• CARE SUNT COSTURILE?
    • 200 de lei pe lună

• DIRECŢIILE PROGRAMULUI LECȚII COLORATE:
  • Efectuăm împreună temele, pregătim copiii pentru şcoală, dar şi pentru viaţă, preocupându-ne permanent ca fiecare copil să comunice, să socializeze şi să ştie să se descurce în fiecare situaţie de viaţă, să fie competitiv dar să cunoască și fair-play-ul;
  • Observăm cu atenţie stilul fiecărui copil şi ne adaptăm la personalitatea lui, astfel încât acesta să capete încredere în propria persoană, dar şi în ei;
  • Organizăm timpul de recreere al copilului, urmărind ca jocul să se îmbine armonios cu activităţile creative și învățarea limbilor străine.

ECHIPA NOASTRĂ:

• 11407294_10207212367814235_36368437235628159_nCarmen Tomescu – Sunt învățătoare de 14 ani, îmi iubesc profesia și copiii care fac parte din viața mea. Îmi place să călătoresc, să dăruiesc și să mă implic în tot ce-mi face mie sau celor din jur, viața mai frumoasă. Sunt foarte creativă, spontană și am foarte multă răbdare. Atenția oferită celor din jur este punctul meu forte și cred din toată inima, că educația, în toate formele ei, construiește oamenii de care avem nevoie – cei care știu să comunice, să iubească, să fie atenți la natură și univers și pe care să te poți baza.

12041944_852809111505764_496192054_n

• Corina Brașoveanu – Iubesc copii, pictura și limbile străine. Îmi place să-mi petrec mult timp în natură și să fac sport. Copilăria este perioada cea mai frumoasă din viața noastră iar copiii mă determină ușor să-mi petrec timpul în mijlocul lor. Vom explora împreună cea mai frumoasă parte a vieții – cea în care creativitatea, inocența, imaginația, joaca și prietenia sinceră, ne formează pentru viață. Cred că oferind copiilor noștri dragoste, educație și multă atenție, îi ajutăm să devină OAMENII frumoși ai viitorului dorit de noi toți.

• Secretele noastre?

Fă-ți timp să te JOCI, acesta este secretul TINEREȚII.

Fă-ți timp să CITEȘTI, aceasta este fântâna ÎNȚELEPCIUNII.

Fă-ți timp să fii PRIETENOS, acesta este drumul spre FERICIRE.

Fă-ți timp să DĂRUIEȘTI, aceasta este calea spre VIITOR.

Fă-ți timp să IUBEȘTI, asta înseamnă că ești  IUBIT.

Fă-ți timp să MUNCEȘTI, acesta este secretul SUCCESULUI.

• CUM MĂ ÎNSCRIU:

– la telefon 0722337002

– prin e-mail la contact@asociatia-sapte.ro

– detalii pe site-ul www.asociatia-sapte.ro sau

– completând formularul de înscriere

VĂ AŞTEPTĂM cu drag alături de noi pentru a vă COLORA lecțiile, viața și copilăria!