Credem în TINEri!

NoutatiComentariile sunt închise pentru Credem în TINEri!

Asociația Șanse și Alternative Pentru Toți prin Educație lansează programul de dezvoltare personală pentru adolescenți: Credem în TINEri!

Fie că vorbim de înălțime, greutate, visuri, viitor sau dorințe, toți cei cu vârsta între 13 și 18 ani vor afla de ce să profite de Șansa de dezvoltare personală, care le sunt Aptitudinile necesare pentru viitorul visat, ce este Pasiunea pusă în ceea ce fac, cine îi poate ajuta la Transformarea defectelor în calități și cum să Evolueze pentru a fi cea mai bună variantă a lor, într-un timp trăit în care viteza este presiunea care limitează încrederea în sine, comunicarea, aprecierea și creativitatea.

PROGRAMUL Credem în TINEri! îi va ajuta să se cunoască mai bine, să aibă mai multă încredere în ei, să devină mai responsabili și să învețe să comunice și să relaționeze mai bine cu persoanele din jur. La finalul programului vor avea o mai bună capacitate de adaptare, rezistență la frustrare și stres, conștientizând consecințele propriului comportament asupra celorlalți și efectele acestuia pe termen lung. Astfel își vor crește disponibilitatea pentru a învăța și își vor dezvolta perseverența și automotivarea.

Ce le oferim:

– un spațiu în care adolescenții pot da frâu liber imaginației și creativității prin metode de educație non-formală.

– timp și energie – echipa noastră este tânără, deschisă la orice propunere și cu experiență de peste 7 ani în lucrul cu adolescenții și copiii, cu rezultate foarte bune.

– un program de dezvoltare personală non-formală: munca în echipă, leadership, comunicare, empatie și exprimarea emoțiilor, public speaking, bune maniere online și offline, management și artă fotografică, dar și dezvoltarea spiritului antreprenorial.

– un loc în care participanții sunt încurajați să dezvolte proiecte, să socializeze offline și să pornească prietenii constructive.

– posibilitatea de a-și descoperi talentele și abilitățile personale şi să-și pună în practică proiectele ajungând la rezultatele așteptate.

– sesiune finală de feedback, în care:
1. Se va evalua modul în care au evoluat relaţiile dintre participanţi;
2. Vor fi împărtăşite experienţe din viaţă în care au fost aplicate abilităţile antrenate în cadrul grupului și în cele 3 luni de program.
3. Se va marca pozitiv finalul întâlnirilor.

Ce vor învăța:

 • Autocunoașterea. Creșterea stimei de sine. Îmbunătățirea imaginii de sine.
 • Valori, aptitudini, competențe. Cunoașterea tipului de personalitate. Puncte tari, puncte vulnerabile.
 • Lucrul în echipă. Implicare, motivație, reușită.
 • Leadership și  activarea resurselor creative. Dezvoltarea spiritului antreprenorial, proiecte personale și managementul acestora.
 • Comunicarea interpersonală și asertivă.
 • Îmbunătățirea discursului public.
 • Fotografia sau arta scrierii cu lumină.
 • Bune maniere în mediul online și offline.

 Când:

– din 18 octombrie 2015!

– ne întâlnim SÂMBĂTA și DUMINICA (în funcție de vârstă) de la 11:00 la 13:30, timp de 3 luni. Fiecare participant va beneficia de mentorat din partea echipei pentru a-și finaliza proiectele personale inițiate în cadrul acestui program și pentru a urmări evoluția lor.

Grupa 13-14 ani: Duminica de la 11.00 la 13.30

Grupa 15-18 ani: Sâmbăta de la 11.00 la 13.30

 • beneficiază de reduceri copiii proveniți din aceeași familie
 • pentru orice prieten/ă pe care îl/o aduci, mai primești încă o reducere.
 • 15 locuri/grupă

 Unde:

 • Strada Republicii, Nr. 67, Et. 2, Focșani

Echipa:

 • MargoMargareta Tătăruș – Sunt președinte al Asociației Ș.A.P.T.E. și trainer la Biblioteca Județeană Vrancea. Am o experiență de peste 10 ani în derularea de programe și proiecte pentru copii și adolescenți și 5 ani de experiență pe partea de dezvoltare soft-skills training, pentru copii, adolescenți și adulți. Pasiunile mele sunt legate de cuvânt, poveste și oameni frumoși care vor să se dezvolte și să învețe în fiecare zi. Mă inspiră faptele, ideile creative, iubesc provocările și să-i motivez pe oameni. Cred cu tărie că nu există imposibilul!

 

 • VioVioleta Mariana Grigorică –Sunt cadru didactic, predând limba și literatura română, dar sunt și formator cu experiență în lucrul cu adolescenții și copiii. Pasiunile mele sunt lectura, călătoriile, precum şi analiza pe care o pot face oamenilor. Îmi place să fiu în mijlocul tinerilor, să ascult muzică rock şi să fiu provocată de situaţii complicate. Fac parte din acest program deoarece iubesc lumea cuvintelor şi magia pe care ele o pot aduce în viața noastră. Eu cred cu tărie că pasiunea descoperită la timp ne poate determina să trăim frumos şi să realizăm cele mai inspirate alegeri pentru a construi viitorul care să se potrivească spiritului nostru.

 

 • SorinSorin Marius Ion – Sunt fotograf și am livrat un curs de fotografie la Biblioteca Județeană Vrancea în programul de voluntariat BiblioPOVESTAȘII. Pasiunile mele sunt fotografia, natura și sportul în aer liber. Îmi place să descopăr locuri și oameni noi. Consider că oricine poate face fotografii și poate învăța să-și exprime creativitatea și personalitatea prin propriile compoziții fotografice.  Știu că orice persoană trebuie să își creeze sistemul său de valori, trăind implicit propria realitate și descoperind în fiecare zi că limitele se pot depăși doar prin implicare și dăruirea din ceea ce știm sau suntem semenilor noștri.

 

Cât costă:

150 RON/lună – 4 întâlniri lunare (1 sesiune/săptămână, timp de 2h și 30 min.). Durata programului este de 3 luni.

 

Cum mă înscriu:

– la telefon 0722337002 – Persoană de contact Margareta Tătăruș

– prin e-mail la contact@asociatia-sapte.ro sau

– completând formularul de înscriere

 

Vă așteptăm cu drag!

© 2015 Asociatia Sapte - Proudly made by BRANDADVISER STUDIO